Modele carcafesh per femije

Modele carcafesh per femije

Tregtojmë: Batanije, çarçafë Dopio, tekë dhe për fëmijë, jorganë, çentro, kuverta, tapiceri, jastekë gjumi dhe dekorativ, batanije për fëmijë dhe bebe, ETJ Bëjmë shitjen e MBI 300 artikujve të ndryshëm për të gjitha moshat. Shumica e produkteve janě të importuara nga ven… SETI i çarçafëve Blossom është Modern dhe me përbërje pambuku të kualitetit të lartë. 4 pamje në një Set të Vetëm. Ngjyrat: e kaltër dhe vjollcë. SETI për një person përfshin një këllëf jorgani 140×200 cm dhe këllëfin e jastëkut 50×70 cm, SETI për dy Persona përfshin këllëfin e jorganit 200×200 cm dhe dy jastëk. LAHET në 40 ° c. Si këllëfi i jorgani ashtu Edhe i jastëkut ka mbylljen në formë zarfi. Supermarché TINI ofron gamë të Gjerë artikujsh ushqimorë, Tekstil, Lodra, bizhuteri, autokozmetikë, Material shkoll… Dior ofron këto shërbime: të, për fëmra, artikuj për Nuse, dekorime për fejesa, Martesa dhe: click here Tjera, kufera, jargan, mbulesa si dhe veshje për foshnje. Butiku bimi ofrojm veshje të mbrendan Shme për femra dhe veshje për bebe.

Në Baby Store Galaxy Mund të gjeni nga më të Mirat per fëmijën tuaj si: shtretër për fëmije, karroca, Lodra per fëmijë e të Tjera. . Dyqani ofron lloje të ndryshme të batanijeve, jorganave, çarçafë, peshqir, koperta për fëmijë dhe të rritur..


Allgemein
Comments are closed.